Termékek

DR. TEMT

aliz-kozmetika-balatonfoldvarA Dr. Temt Laboratories több mint 60 éves múltra tekint vissza a professzionális kozmetikumok fejlesztésének és előállításának területén. Bőrápoló készítményeik alapjául elsősorban natúr növényi kivonatokat és egyéb természetes anyagokat használnak.

Dr. Temt fejlesztései nyomán a márka immár a Föld 70 országában jelent garanciát a minőségre a professzionális kozmetikumok világában.

Minden termékük gondosan válogatott, természetes alapanyagok felhasználásával, a legkorszerűbb gyártási módszerekkel, szigorú minőségellenőrzés mellett, Bécsben készül.

SOLANIE: Hozzáértőktől – hozzáértőknek

Solanie kozmetikumok

A magyar kozmetikusok világszerte elismert szakemberek, akik magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatásban részesültek és munkájukat kellő alapossággal végzik hazájukban és a világ különböző pontjain is. Lelkiismeretességük és a folyamatosan jobb termékek iránti vágyuk az, mely a SOLANIE termékcsaládot életre hívta, ötvözve a kozmetikus mesterek tapasztalataival és a fejlesztő mérnökök szakmai tudásával. Kreativitásuk olyan hiánypótló termékeket hívott és hív a mai napig is életre, melyek megkönnyítik és gazdaságosabbá teszik a hétköznapok kezeléseit a vendégek igényeit maradéktalanul kielégítve.

A természet erejével

aloe

A SOLANIE termékek bázisösszetevői az ősidők óta használt aloe vera és a ginko biloba. Az alaphatóanyagokon kívül számtalan értékes természetes hatóanyag, gyümölcs- és gyógynövénykivonat található meg a termékekben az adott bőrtípusnak megfelelően. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően napjaink divatos innovatív hatóanyagai, mint az arany, a kaviár és a hialuronsav is szerepelnek az új termékekben, a speciális formuláknak köszönhetően pedig gyors és látványos hatás érhető el.

Kiemelt termékbiztonság

A termékek európai színvonalú gyártástechnológia alapján készülnek Magyarországon, hazai vegyészmérnökök segítségével. Minden receptúra kifejlesztésénél a cél, hogy az összetevők a bőr által kiválóan tolerálható mennyiségben, maximális hatásfok mellett szerepeljenek és garantálják a kozmetikai kezelések eredményességét.

ALEO-GINKO LINE

A SOLANIE termékek bázisösszetevői az ősidők óta használt hatóanyagokban gazdag aloe vera ginko biloba. Kozmetikai szerepük, bőrre gyakorolt hatásuk külön-külön is jelentős, szinergikus hatásuknak köszönhetően pedig egy tégelybe zárva kiemelkedően lerövidítik a kezelések időtartamát.